Startsida SpeedRiders Forum
Alla nya medlemmar på forumet måste följa nedståeende regler, läs och följ dessa eller bli portat härifrån!
 
 HjälpHjälp   SökSök   AnvändareAnvändare   GrupperGrupper   Registrera ny användareRegistrera ny användare 
 ProfilProfil   Personliga meddelandenPersonliga meddelanden   Logga inLogga in 

Startsida
SpeedRiders Forum - Registreringsavtal

Trots att administratörer och moderatorer på forumet strävar efter att ta bort eller ändra allt eventuellt olagligt material så fort som möjligt, är det omöjligt att garantera att alla inlägg och meddelanden kontrolleras. Som användare ansvarar du i första hand själv för vad du skriver.

Genom att registrera dig som ny användare accepterar du att det är otillåtet att publicera innehåll som bryter mot svensk lagstiftning. Det är ditt ansvar att hålla dig uppdaterad och informerad om gällande regler, och om du trots allt bryter mot reglerna riskerar du att utan förvarning bli avstängd på obestämd tid, samtidigt som din Internetleverantör kan komma att kontaktas. IP-adresser från alla inlägg och personliga meddelanden sparas för säkerhets skull. Du accepterar att moderatorer och administratörer har rätt att ta bort, ändra, flytta eller stänga inlägg var som helst och när som helst, till hänsyn av ovanstående villkor. Som användare går du med på att allt du skriver sparas i en databas. All information i databasen är sekretessbelagd, skyddas och den informationen som gäller dig kommer inte att spridas till tredje part utan ditt godkännande.

Cookies används för att spara information på din dator. De används för att förbättra och underlätta ditt användande. E-postadressen du anger används för att aktivera din registrering och för att skicka nytt lösenord till dig om du skulle glömma bort det.

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Svensk översättning av Webbforum