Min ny hemsida hittar ni på http://www.ingk.se
Denna sida uppdateras inte mer!

Välkommen till Ingemars hemsida.

Välkommen till min hemsida.

Uppdaterad 5 Oktober
Fixat en del fel, så nu skall förhoppningsvis alla sidor fungera.
Uppdaterat högtalarlådor.

Updaterad 28 September 2006

Här hittar du lite information om hur du bygger dina egna styrenheter till PC,
Tactile Transducers till PC och hembio, och hur du konstruerar högtalarlådor samt hur du skall få bra ljud hemma eller i din bil.

Att köra GP2, Need for speed, Rally Championship, TOCA Touring Car Championship eller andra bilspel utan en ratt känns fullständigt fel. Jag tyckte färdiga rattar var för dåliga, så därför byggde jag min egen ratt.
Då kunde jag själv bestämma utseende och funktioner se mer på rattsidan.Att köra GP2, Need for speed, Rally Championship, TOCA Touring Car Championship eller andra bilspel utan en ratt känns fullständigt fel. Jag tyckte färdiga rattar var för dåliga, så därför byggde jag min egen ratt. Då kunde jag själv bestämma utseende och funktioner se mer på rattsidan.

Spela flygspel utan joystick är inte kul, det finns ingen känsla. Har man en gång provat en bra joystick vill man inte gå tillbaka och flyga med tangentbordet.
Då det inte är lätt att bygga en joystick med bra känsla till flygsimulatorer köpte jag en F-15E TALON, det är en suverän joystick enligt min mening. Gasreglage till flygsimulatorer finns det gott om, men Suncom som även tillverkar joysticken F-15E TALON har en som heter SFS Throttle, kan rekommenderas. Finns tyvärr inte på marknaden längre. Läs mer om den på min joystick sida.

Sidan som handlar om högtalare, filter, hemmabio m.m.

Sidan om Linux och mina erfarenheter av Linux.
Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS!